
Toptan satışlar için cazip fiyatlarla sunuyoruz. - Süt tozu. Pastörize edilmiş normalize inek sütünden, yoğunlaştırma ve püskürtmeli kurutma yöntemiyle su çıkararak üretilir ve doğrudan tüketime (yeniden sulandırıldıktan sonra), endüstriyel gıda işleme amaçlıdır.
Ürün, yüksek kuru madde oranıyla karakterize edilir, bu da iyi taşınabilirlik ve depolamada önemli dayanıklılık sağlar. Süt, içindeki bileşenlerin konsantrasyonu sayesinde yüksek besin, enerji ve biyolojik değere sahiptir. Mikrobiyolojik ve fiziko-kimyasal göstergelere bağlı olarak, süt tozu "Ekstra" ve "Standart" olarak iki sınıfa ayrılır. Mekanik etkiyle kolayca dağılan az miktarda topaklanma, beyaz renk ve hafif krem rengi, taze pastörize sütüne özgü tat ve koku kabul edilebilir. Fiziksel-kimyasal ve mikrobiyolojik göstergeler Parametreler: Gösterge Yağ kütle oranı, % en az 26 Nem kütle oranı, % en fazla 4 Kuru yağsız süt kalıntısında protein kütle oranı, % en az 34
çözünürlük indeksi, cm³ en fazla 0,2 laktoz kütle oranı, % 37-31,5 "Ekstra" için 38,7-31,5 "Standart" için yanık parçacıklar disk B asitlik, °T 15-19 süt asidi kütle oranı, % KMAFanM, KOE/g 10000 - en fazla 50000 BGKP (koliformlar) 0,1 g'da izin verilmez
Süt tozunun raf ömrü, 0 ila 200°C sıcaklıkta ve bağıl nem oranı %85'ten fazla olmayan koşullarda, üretim tarihinden itibaren 24 aydır.
Ürün nakliye ambalajında paketlenir: (çok katmanlı kağıt torbalar, polietilen iç torba ile) net ağırlık 25 kg. Teslimat ve satın alma koşulları ayrıca kararlaştırılır.
